Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

WE STILL USE OUR HANDS...

Σε έναν κόσμο ολοένα και πιο απαιτητικό για αυθεντικά, καινοτόμα & όμορφα προϊόντα ξύλου, στην Ιmperial Floor εμπνεόμαστε, διαμορφώνουμε και δημιουργούμε. Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην Αρχιτεκτονική προσέγγιση δημιουργούμε Χειροποίητα Ξύλινα Δάπεδα , ξύλινες επενδύσεις τοίχου & οροφής & Custom ξύλινες κατασκευές. Μέσα στις ιδιοκτήτες αποθήκες μας, η μυρωδιά του βασικού μας υλικού, ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ, διαχέεται παντού! Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μας σε συνδυασμό με τα έμπειρα χέρια μας και τα αρίστης ποιότητας υλικά μας -σε Λάδια, Βερνίκια, Κεριά- ετοιμάζουν προηγμένες ξύλινες επιφάνειες, για όσους προτιμούν τη μοναδικότητα και την ποικιλομορφία, την ποιότητα και την τεχνολογία!

Κυρίως όμως απευθυνόμαστε σε ανθρώπους που απαιτούν τα αγνά φυσικά συναισθήματα ....που πηγάζουν από τη δημιουργία του Ξύλινου Δαπέδου ή της Ξύλινης κατασκευής


ΞΥΛΟ

To Ξύλο, φυσικό προιόν, χρησιμοποιείται χιλιάδες χρόνια ως δομικό Υλικό. Η διαχρονικότητα του Ξύλου, είναι αποδεδεγμένη στο βάθος των ετων ως βασικό υλικό κατασκευής και διακόσμησης.

Σήμερα, παρά την ύπαρξη πληθώρας δομικών υλικών, το Ξύλο εξακολουθεί να αποτελεί την βασική πρώτη ύλη στις περισσότερες αρχιτεκτονικές εργασίες. Η αξία του παγκοσμίως, επιβεβαιώνεται ικανοποιώντας τις παραδοσιακές, σύχγρονες ή και πιο σύνθετες ανάγκες του ανθρώπου.Το Ξύλο διατηρεί την ποιότητα ενός ζωντανού οργανισμού, ακόμη και μετά την υλοποίησή του. Από αισθητικής πλευράς, είναι ασυναγώνιστο καθώς είναι διαθέσιμο σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και διαστάσεων. Διαθέτει μια ευχάριστα φρέσκια μυρωδιά και είναι ικανό να απορροφά τις δυσάρεστες οσμές: το ξύλο, λειτουργεί ως φίλτρο που καθαρίζει και υγραίνει τον αέρα.Το αίσθημα ζεστασιάς στην αφή και την όραση, είναι αδιαμφισβήτητα -χαρακτηριστικά που δεν διαθέτουν τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά υλικά του. Επιπλέον, οι ιδιότητες του ΞΥΛΟΥ είναι συναρπαστικές, καθώς πρόκειται για αντιστατικό Υλικό στη φωτιά και το σεισμό.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΑΡΧΗ

Η διαρκής ενημέρωση της ομάδας μας για τις διεθνείς τάσεις και εξελίξεις στον τομέα του ξύλου και η συνεχής αναζήτηση νέων-καινοτόμων υλικών στο χώρο του δαπέδου, καθιστά την IMPERIAL FLOOR GALLERY πρωτοπόρο εταιρία στον τομέα της. Η αποκλειστική ενασχόληση μας με δάπεδα περιλαμβάνει έργα όπως κατοικίες, καταστήματα, χώρους εστίασης και αναψυχής, ξενοδοχεία, επαγγελματικούς χώρους - γραφεία.

Από το 2008, η διάθεση μας για ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις μας ώθησε σε αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίες Ευρωπαικές εταιρείες και όχι μόνο, ξύλινων δαπέδων αλλά και Laminate, Vinyl, Deck καθώς και προϊόντων για την τοποθέτηση, τη συντήρηση και την ανακαίνιση ξύλινων δαπέδων, καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής τους. Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα με ISO 9001 και συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά με σκοπό την άριστη ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, σε σχέση με τις απαιτήσεις των πελατών μας.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην μελέτη & τις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου, στόχος μας είναι η υποστήριξη και η υλοποίηση των προσωπικών οραμάτων των Δημιουργών. Η ομάδα μας αποδεικνύει εμπράκτως μέσα από το εύρος των έργων που έχει να επιδείξει, την εμπειρία της στη συμπεριφορά του ξύλου, την άρτια τεχνογνωσία της, αλλά και την αισθητική της προσέγγιση.

Κάθε έργο, αντιμετωπίζεται συνολικά, από την επιλογή του κατάλληλου Δαπέδου, μέχρι και τη σωστή τοποθέτησή του. Επιδιώκουμε να υπάρχει στενή συνεργασία μεταξύ των Πελατών - Συνεργατών μας, γιατί έτσι μόνον εξασφαλίζονται τα μέγιστα αποτελέσματα για την Υλοποίηση του κάθε έργου.

Το Τελικό Αποτέλεσμα, φροντίζουμε να δικαιώνει την αξία του κάθε υλικού, αλλά και τις βαθύτερες επιθυμίες του Ιδιοκτήτη.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ